2020. április 24., péntek

Online nyelvtanulás

Az otthonotokba hozzuk a külföldi nyelvtanfolyamokat



Mivel most nem lehet utazni, elhozzuk Nektek az otthonotokba a külföldi nyelvtanfolyamokat. Nincs más dolgotok, mint kényelmesen (akár pizsamában), leülni a számítógépetek/telefonotok elé, odakészítve a reggeli kávét vagy teát és máris összekapcsolódhattok egy külföldi nyelviskolával és a többi diáktársaitokkal, akik a világ különböző tájairól származnak. Az órát anyanyelvi tanárok tartják, mindenki a tudásának megfelelő szintű csoportjába tanul(előzetes online szintfelmérő tesztet végeznek).  A tanítás ugyanúgy interaktív formában zajlik és a célja továbbra is az, hogy használható nyelvtudáshoz juss. Fejlesztik a kommunikációs készséged, újabb nyelvtani szerkezeteket tanulsz és a szókincsed is bővül. Ráadásul sok mindent megismersz majd az adott kultúráról, országról is.

Korábban sok nyelviskolában jártunk és tanultunk személyesen és abban biztosak voltunk, hogy a nyelvtanulás leghatékonyabb módja, ha anyanyelvi környezetben fejleszted. Most viszont  kipróbáltuk, hogyan működik a tanítás online formában, hogy át tudjuk adni a tapasztalatainkat és meglepően hasznosnak bizonyult. Mivel itt is a kommunikáció áll a fókuszban, ami nekünk, magyarok számára a legnagyobb kihívást szokta jelenteni, bátran ajánljuk az érdeklődők számára. Jelentkezhetsz akár csak 1 hétre is, hogy kipróbáld, sőt néhány iskola felajánlja az ingyenes próbaóra lehetőségét is.

Mivel egyre nagyobb teret kap a világban a digitalizáció, lehet, hogy ez lesz a jövő nyelvoktatási formája is. Igyekszünk lépést tartani a lehetőségekkel és továbbra is biztosítani számotokra, amiben hiszünk: a nyelvtudás kapukat nyit, új világlátással leszel gazdagabb és összekapcsolja a különböző nemzeteket, más kultúrájú embereket.

Az oldalunkon találhattok egy online nyelvtanulás fülecskét, amit, ha megnyittok, feltöltöttünk pár lehetőséget, szinte minden nyelvből. De ez csak a lehetőségek egy kicsiny része, mert szinte az összes partneriskolánk átállt a digitális oktatásra. A legjobb megoldás, ha felkeresel minket e-mailen vagy telefonon és átbeszéljük a lehetőségeket.

Mindenkit biztatni tudunk, hogy éljen a lehetőséggel, töltse hasznosan az időt és tanuljon nyelvet!

A weboldalunk: https://nyelvtanfolyamkulfoldon.hu/

Továbbra is vigyázzatok magatokra, egymásra! Szeretettel:
Németh Nóra, Air Tourist

#nyelvtanfolyamkulfoldon #maradjotthonestanulj #nyelvtanulas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése